Ga naar de inhoud

Over
Metalcraft Boxtel

Bij Metalcraft Boxtel kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht voor hoogstaande metaalbewerking. Doordat wij u kunnen helpen met verschillende facetten van metaalbewerking kunnen wij u helpen bij alle vormen van maatwerk.

Zo kunnen wij meubels op maat maken. Hetzelfde geldt voor trapleuningen, hekwerken, trapleuningen en armaturen voor verlichting. Maar ook kunnen wij metalen onderdelen en voorwerpen repareren en opknappen.

Wilt u iets anders op maat laten maken van metaal? De kans is groot dat Metalcraft Boxtel u hierbij kan helpen. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gelegen op het industrieterrein van Boxtel

De werkplaats van Metalcraft Boxtel is op het industrieterrein van Boxtel gevestigd. Niet ver van de A2 af, waardoor wij makkelijk te bereiken zijn vanuit de richting ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven.

salontafels

Metalen producten op maat laten maken.

Wilt u metalen producten, voorwerpen of onderdelen op maat laten maken? Dan bent u bij Metalcraft Boxtel aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan meubels, trapleuningen of hekwerken. Maar ook kunnen we u helpen bij het repareren of herstellen van metalen voorwerpen.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.